PURECO Environment SRL

Bucharest, 13 Constantin Radulescu Motru Str., Ap. 44
Tel: +40 21 330 02 36
Fax: +40 21 330 02 36
office@pureco.ro
pentru o natura mai curata,
bine mediul de resurse şi, astfel, economică durabilă...

Separatoare de hidrocarburi sau grasimi - Envia CRC

Procesul de pavare a suprafețelor deschise este o tendință adoptată în prezent în toată Europa, fiind de multe ori cauzat de dezvoltarea site-urilor industriale și municipale și necesită noi modalități de tratare a apelor de suprafață. Spre deosebire de apa de ploaie ușor poluată provenită de la proprietăți private, apele pluviale din locațiile industriale și din trafic, cum ar fi străzi, parcări și incinte industriale sunt mult mai poluate. În aceste zone, cantitățile de apă precum și gradul de poluare al apelor de suprafață, necesită un tratament mai complex.
Precipitațiile, de multe ori impurificate cu lichide ușoare minerale, cum ar fi benzină, motorină și combustibili, precum și ulei și lubrifianți, nu trebuie să fie introduse netratate în canalizare sau într-un sistem de infiltrare. În aceste cazuri trebuie folosite sisteme speciale de filtrare și decantare, care sunt cerute chiar prin lege. Sistemele PURECO ENVIA au fost dezvoltate în special pentru aceste cerințe complexe din domeniile publice și industriale. Sistemul PURECO ENVIA-CRC este folosit pentru zone cu suprafețe de până la 500 m², cu un debit nominal de 5 până la 10 l/s, la o intensitate a ploii de calcul de 150 l/s·ha.
rolex replica watches

Principiul ENVIA CRC
Sistemul permite instalarea în cadrul construcțiilor noi, precum și integrarea în sistemele vechi deja existente. Astfel, sistemul ENVIA CRC poate fi instalat în aproape toate structurile de cămine standard, atunci când este echipat cu adaptoarele potrivite. Apa pluvială care intră în instalație este liniștită în camera de admisie, astfel încât se previne apariția turbulențelor cu reziduuri petroliere. Solidele (cum ar fi nisipul) se scufundă în partea de jos și sunt reținute în instalație. Lichidele ușoare existente în apă, cum ar fi petrolul și lubrifianții se adună la suprafață după trecerea printr-un filtru coalescent.

Apa epurată trece peste un sistem de drenaj inferior. Din moment ce camera de filtrare este întotdeauna plină cu apă, reziduurile de petrol rămân reținute la suprafață și pot fi evacuate prin aspirație. Intervalele de întreținere sunt în concordanță cu nivelul de poluare a influentului și astfel întreținerea ar trebui să fie efectuată atunci când este necesar. Ca o regulă, un control vizual efectuat la maxim un an este suficient pentru a stabili momentul curățirii filtrului. Va rugăm să ne contactați dacă doriți să discutăm despre un design personalizat al sistemului ENVIA.
carcasă din oțel de înaltă calitate 

  • durată mare de viață
  • întreținere minimă
  • gamă largă de utilizare
 
Pliante si cataloage
 Asistenta tehnica  Desene
ENVIA CRC flyer ENVIA CRC prescriptii de proiectare ENVIA CRC 5 ENVIA CRC 10