PURECO Environment SRL

Bucharest, 13 Constantin Radulescu Motru Str., Ap. 44
Tel: +40 21 330 02 36
Fax: +40 21 330 02 36
office@pureco.ro
pentru o natura mai curata,
bine mediul de resurse şi, astfel, economică durabilă...

Separatoare de hidrocarburi sau grasimi - Envia TNP

Separatoarele de hidrocarburi în bazine din oțel tip ENVIA TNP reprezintă o soluție alternativă față de separatoarele clasice din beton armat și polietilenă.

Tuburile din oțel ondulat sunt utilizate de mai multe decenii la construcția de autostrăzi pentru realizarea canalelor de scurgere, deoarece deși au un perete subțire structura lor spiralată asigură copie montre o bună rezistență la încărcări.

Avantajul utilizării acestui tip de separatoare constă în greutatea redusă a separatorului, circa 5-6 % din greutatea celor din beton armat, având totuși capacitate portantă proprie.

Separatoarele sunt proiectate conform cerințelor normativului EN 858. Se asigură gratuit asistență tehnică la montaj, dacă este necesar. La cerere, se asigură service pe bază de contract pentru echipamentele livrate. Calitatea apelor epurate la ieșirea din separator respectă condițiile impuse de NTPA 001/2005 pentru deversarea apelor uzate în receptori naturali. Cantitatea maximă de lichide ușoare în efluentul separatoarelor de hidrocarburi este de 5 mg/l. La cerere, pentru zonele protejate se poate asigura un conținut maxim de lichide ușoare de numai 2 mg/l.

Durabilitate în timp

De multe ori se pune sub semnul întrebării rezistența în timp a oțelurilor galvanizate.
Însă experiența ne demonstrează că acoperirea galvanică de 700 mg zinc/mp și pelicula epoxidică din exteriorul și interiorul tubului fac să fie unele dintre cele mai rezistente produse de pe piață. Spre exemplificare, conductele din fontă cu grafit nodular, care se utilizează pentru realizarea rețelelor de alimentare cu apă sunt acoperite cu un strat de zinc (300 mg/mp) și epoxy corespund tuturor cerințelor impuse de această utilizare. Datorită stratului epoxy aplicat, separatorul de hidrocarburi rezistă foarte bine la eventualele fenomene de coroziune. 

  • Separatoarele de hidrocarburi sunt echipate cu filtru coalescent și funcționează pe principiul separării gravitaționale
  • Gama standard debite nominale: de la 2 l/s până la 300 l/s
  • Opțional sistem de by-pass
Pliante si cataloage
 Asistenta tehnica
ENVIA TNP Pliant ENVIA TNP prescriptii de proiectare ENVIA TNP drawings