PURECO Environment SRL

Bucharest, 13 Constantin Radulescu Motru Str., Ap. 44
Tel: +40 21 330 02 36
Fax: +40 21 330 02 36
office@pureco.ro
pentru o natura mai curata,
bine mediul de resurse şi, astfel, economică durabilă...

Separatoare de hidrocarburi sau grasimi - Envia TRP

PURECO a dezvoltat o soluție pentru epurarea apelor pluviale impurificate cu hidrocarburi, provenite în principal de pe suprafețele drumurilor,  autostrăzilor, locurilor de parcare, platformelor betonate etc. Această tehnologie unică este dezvoltată în concordanță cu tipurile de poluanți specifici acestor obiective, fiind economic de instalat, simplu de întreținut, iar materialele reținute sunt ușor și economic de îndepărtat. Materialele utilizate pentru realizarea produsului sunt extrem de durabile. ENVIA TRP este gândit să realizeze tratarea primară a apelor pluviale cu eficiență și securitate corespunzătoare.

Echipamentul garantează că parametrii apelor evacuate se încadrează în valorile limită specificate în NTPA 001/2005, iar materialele reținute și separate sunt stocate în siguranță în perioadele de timp dintre activitățile de întreținere și de curățire. Echipamentul este capabil să rețină și să stocheze deșeurile periculoase, care se pot scurge pe carosabil în cazul unui accident sau în caz de urgență și previne poluarea mediului înconjurător.

audemars piguet replica

Domenii de aplicare:
Instalarea în șanțuri deschise utilizate pentru drenarea apelor pluviale provenite de pe suprafața drumurilor, autostrăzilor, parcărilor, platformelor betonate, linii de cale ferată etc.
Echipamentul are rolul și de a controla descărcarea și/sau revărsarea apelor din mici rezervoare sau lacuri, care în caz de inundații trebuie să rețină posibilii poluanți plutitori.
 

Avantajele utilizării echipamentului:

 • fabricat din materiale rezistente la coroziune
 • construcție robustă, design compact cu sistem antifurt
 • se montează în cadrul lucrărilor de construcții existente pentru evacuarea apei pluviale (ex. rigole și canale deschise)
 • montaj rapid, cu costuri minime IWC Replica Watches
 • nu sunt necesare lucrări mari de săpătură/umplutură, epuismente ale apelor subterane, radiere mari de beton, macarale grele pentru instalare
 • nu este necesar să se construiască cămine de intrare/ieșire, conducte de legătură
 • nu sunt necesare lucrări suplimentare de montaj (ex. elemente de aducere la cotă a capacelor de vizitare, monolitizări ale capacelor de beton pe bazine)
 • nu este necesară o supraveghere continuă a operării;
 • inspecții și întreținere facile și cu risc redus de accidente, datorită faptului că instalațiile sunt amplasate suprateran
 • nu este nevoie să fie eliminată apa (doar ocazional, cantități foarte mici de apă) împreună cu deșeurile reținute, care pot fi eliminate chiar și prin îndepărtare cu lopata; nu este nevoie de vidanjare pentru mentenanță;
 • nu conțin piese în mișcare sau piese de schimb; sunt prevăzute cu filtre care se spală
Pliante si cataloage
 Asistenta tehnica  Desene
ENVIA TRP Pliant ENVIA TRP prescriptii de proiectare ENVIA TRP 60-120 ENVIA TRP 75-150 ENVIA TRP 100-200 ENVIA TRP 125-250 ENVIA TRP 150-300 ENVIA TRP 200-350