PURECO Environment SRL

Bucharest, 13 Constantin Radulescu Motru Str., Ap. 44
Tel: +40 21 330 02 36
Fax: +40 21 330 02 36
office@pureco.ro
pentru o natura mai curata,
bine mediul de resurse şi, astfel, economică durabilă...

Stocare și infiltrare - TUBUS

Audemars Piguet Replica Watches

Datorită condiţiilor climatice extreme din zilele noastre, problema depozitării temporare sau pe termen lung a apei pluviale a devenit tot mai importantă. Datorită cantităţilor foarte mari de apă care cad cu ocazia furtunilor, averselor şi care nu mai pot fi preluate de sistemele de canalizare, precum şi lipsa îndelungată a precipitaţiilor pun problema tratării conştiente a gestionării apelor pluviale.

Structurile din oţel ondulat reprezintă o soluție economică pentru cele două probleme enumerate mai sus. Caracteristicile fizice ale oţelului generează un produs care este cel mai potrivit în domeniul depozitării apelor din precipitații.

PURECO furnizează tuburi din tablă ondulată din oțel, cu diametre cuprinse între 400-3600 mm. Având în vedere limitările impuse de mijloacele de transport, tuburile sunt realizate cu lungimi cuprinse între 3-13 m. Segmentele de tub separate se racordează cu benzi de cuplare. Etanşeitatea este asigurată prin introducerea garniturii de cauciuc cu ocazia fălţuirii elementelor componente. Prin lucrări simple de lăcătuşerie se pot realiza cămine, guri de vizitare, ştuţuri de alimentare şi evacuare, scări de acces etc. Pentru realizarea volumului de stocare dorit rezervoarele se montează în serie sau paralel.

Rezervoarele din oţel ondulat menţin caracteristica de stabilitate structurală avantajoasă ale tuburilor din oţel ondulat, stabilitate care este rezultatul conlucrării solului şi al oţelului. Structura elastică de oţel cedează sarcina umpluturii din jurul rezervorului. Pe durata execuţiei umpluturii este necesar a se pune accent atât pe calitatea materialului umpluturii, cât şi pe gradul de compactare.

Dimensionarea rezervoarelor se realizează în fabrică, funcție de volumul de stocare dorit și de încărcările la care sunt supuse, prin utilizarea softurilor specifice. Rezervoarele din oțel ondulat pot fi amplasate în spații carosabile și necarosabile fără lucrări suplimentare de betonare. Rezervoarele sunt vizitabile pentru inspecții și întreținere datorită diametrelor mari folosite.

Rezervoarele au un comportament favorabil din punct de vedere al rezistenței mecanice și stabilității, securității la incendiu și a siguranței în exploatare.
Tuburile sunt confecționate din oțel galvanizat de înaltă calitate conform EN 10143 cu o acoperire de zinc de 305 gms/m2, care asigură în mod normal o durată de viață de 50-60 de ani în medii cu agresivitate scăzută sau medie.

Pentru medii cu grad mare de agresivitate sau utilizare pentru ape uzate menajere se folosește o protecție suplimentară prin aplicarea unui strat de Trenchcoat Polymer. Aceste măsuri duc la o durată de viață de 50 de ani și pentru aceste medii agresive.

La cerere rezervoarele pot fi prevăzute cu camere de pompare echipate cu pompe submersibile, fitinguri, instalații hidraulice aferente, sistem complet de comandă și automatizare.

Rezervoarele TUBOSIDER din oţel ondulat sunt utilizate în mod special în proiecte legate de gospodărirea apelor:

  • rezervoare pentru înmagazinarea apei și a diferitelor lichide
  • separatoare de nămol și hidrocarburi
  • sisteme de infiltrare
  • stații de pompare
 
Pliante si cataloage
 Asistenta tehnica
TUBUS flyer TUBUS dajutor de design