PURECO Environment SRL

Bucharest, 13 Constantin Radulescu Motru Str., Ap. 44
Tel: +40 21 330 02 36
Fax: +40 21 330 02 36
office@pureco.ro
pentru o natura mai curata,
bine mediul de resurse şi, astfel, economică durabilă...

Sisteme biofilter - VENTUS A P

Ventus A; P

Modulele compacte de biofiltrare Ventus sunt concepute pentru tratarea jeturilor de aer de volum mediu atunci când se produc emisii de mirosuri neplăcute, în special în stațiile de epurare, stațiile de pompare, unitățile de vehiculare a nămolurilor biologice, sisteme de canalizare, acolo unde există  posibilitatea apariției fenomenului de putrefacție.
 Dispozitivele pot fi utilizate și în alte domenii cum ar fi  industria alimentară  sau cea chimică.
Există două moduri de operare ale acestor echipamente, unul pasiv și unul activ. Aceste moduri sunt stabilite de tipul debitului ce trece prin echipament , unitățile pasive pot fi transformate în unități active, corpul echipamentului rămânând același, însă adăugându-se piese suplimentare:  ventilatorul, panoul de control și modulul de control automat al umidității.
Modulele Ventus pot manipula volume de aer de la 10 la 500m3/h, pentru jeturi mai mari de aer fiind necesară  multiplicarea și creșterea stadiilor de operare.

Ventus G

Acest dispozitiv este special conceput împotriva mirosurilor neplăcute provenite din canalizări. Acolo unde există  riscul apariției emisiilor combinate de mirosuri neplăcute din canalizare (apa uzată și pluvială la un loc) provenite de la gurile căminelor de vizitare, este recomandată utilizarea dispozitivului Ventus G. Se poate amplasa cu ușurință în gura de scurgere, deoarece se potrivește  în lăcașul coșului de gunoi, iar pe durata operațiilor de mentenanță este ușor de îndepărtat și de înlocuit. Dimensiunea standard se aplică orificiilor de vizitare de 600mm, dimensiunile speciale fiind disponibile la cerere.

 

Ventus-Pipe
Aceste module de biofiltrare au fost concepute în scopul reducerii mirosurilor neplăcute din conductele de ventilație și stațiile mici de pompare. Ele se potrivesc cu ușurință  în interiorul conductei de aerisire sau se pot amplasa pe capacul stației de pompare.
Dimensiunea standard variază  între 100 și 300mm, pentru un debit de 3-11m3/h, dimensiuni personalizate fiind disponibile la cerere. Durata de viată medie a unui filtru este de 5-7 ani,  în funcție și de condițiile meteo.

Ventus - C

Aceste containere de filtrare sunt special concepute pentru a orologi replica italia răspunde cererilor clientului, pentru un volum de până la 10 000m3/h, de la modelele cu dotări de bază până la cele complet echipate. Piesele opționale sunt:
- filtru de epurare cu debit invers
- dispozitiv de distribuție al aerului (mai multe module)
- optimizări ale costurilor de operare (containerele pot funcționa separat)

 

Modulele sunt realizate din blocuri speciale de HDPE ranforsate, de aceea sunt robuste și rezistente la substanțele chimice. Acest echipament  performant funcționează automat, neavând nevoie de mentenanță.

 

Pliante si cataloage